Iedereen welkom

School, vereniging of bedrijf, maar ook groepen en privéfeest



Formulieren

 Huisreglement



Erkend door Toerisme Vlaanderen   Erkend door Toerisme Vlaanderen
Type C   Erkenning Type C
zelfkook   Zelfkook
90 bedden   90 bedden
Basistoegangkelijkheid   Basistoegankelijkheid
Wifi Wifi



In de pers

't Haantje, de locatie die u nodig heeft!

Gelegen tussen de velden en de bossen van Ruiselede, Wingene en Beernem vormt het dorp Doomkerke (behorende tot de gemeente Ruiselede) een prachtige lokatie om te genieten van de natuur in al haar aspecten. Je vindt er zowel de typische rust van een plattelandsdorp als de overweldigende schoonheid van de bossen en de velden.

Wie op zoek is naar de authentieke natuur van het platteland, vindt hier alles wat het plattelandsleven te bieden heeft in zijn puurste vorm. Doomkerke vormt een ideale startplaats voor prachtige natuurwandelingen doorheen de omliggende bossen, fietstochten doorheen de eindeloze velden en kleine omliggende dorpen.

Wie het reilen en zeilen op de boerderij beter wil leren kennen, vindt hier eveneens zijn gading. Een aantal boerderijen stellen hun deuren open voor de geïnteresseerde bezoeker.

Wie het graag nog iets sportiever wil, kan in Doomkerke terecht voor een aantal mountainbike-routes van verschillende moeilijkheidsgraad. Wie wil proeven van de rijke cultuur en historiek van de regio kan o.a. terecht in Brugge, dat slechts op 20 minuten rijden met de wagen gelegen is.

Ruiselede wordt ook wel het molendorp genoemd, met twee resterend van dertien, gerestaureerde en nog werkende windmolens: de Knokmolen en Hostens molen. Beide kunnen bezocht worden.

Jeugdverenigingen en scholen

Groepen zijn meer dan welkom in het kamphuis. We hebben voldoende faciliteiten om xxx personen te ontvangen.

In de onmiddellijke omgeving van het kamphuis kunnen heel wat activiteiten georganiseerd worden, waaronder een fotozoektocht in Doomkerke, een bezoek aan een lokale imker, geleide boswandelingen (vb nachtwandeling), bezoek aan ijs- en kaashoeve,... Tevens is er de mogelijkheid om met behulp van natuureducatief materiaal, dat ter plaatse kan gehuurd worden, de omgeving te verkennen.

Outdoorsport specialist "De kijkuit" te beernem bevindt zich slechts op 5km van kamphuis 't haantje

Sportvereniging, hobbyclub, vrienden-weekend, ...

Ook de sportievelingen komen in kamphuis 't haantje aan hun trekken. Ruiselede is omringd door talrijke bossen waar je uitdagende mountainbike tochten kan maken. Ook zitten we op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen en zijn we slechts 30km van de kust verwijderd.

Hebben de mannen zin om een weekend vrouwloos door te brengen, of verkiezen de vrouwen om eens zonder mannen op stap te gaan, dan is kamphuis 't haantje het juiste adres.

Team-Building en bedrijfsactiviteiten

Heeft u als verantwoordelijke van uw bedrijf een locatie nodig om een bedrijfsfeest of team-building activiteit door te laten gaan? In kamphuis 't haantje kunt u terecht. Kamphuis 't haantje beschikt over een goed ingerichte keuken, natuurlijk kunt u ook een traiteur voorzien.

Combineer uw activiteit met een bezoek aan "De kijkuit" te beernem, gespecialiseerd in outdoorsport zoals kajakken, kanovaren, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, hoge hindernispiste, deathride, en nog zoveel meer.

Kersverse ouders, net-gepensioneerde en verjaardagen

Kamphuis 't haantje is een mooie locatie om uw babyborrel, verjaardag- of pensioenfeest te organiseren. U kunt dit volledig in eigen beheer doen dankzij de faciliteiten die het kamphuis u biedt, dit druk uiteraard de kostprijs.

Bij goed weer kunnen de kleinsten zich uitleven op onze speelweide.


Grotere kaart weergeven